Isnin, 20 Februari 2017

Cara Atasi Masalah Cepat Penat atau Letih


Tadi saja ja follow up teacher imam muda kat taska. Haritu dia baru je beli Full SET DETOX siap free membership.


Baru start consume Jumaat, baru 2 hari dah rasa macam lain. Kus semangat mama. Ingatkan kenapa. Rupanya, dah rasa kurang penat.


Testimoni Set Detoks Shaklee


Yela. Isnin - Jumaat sibuk kat taska. Balik rumah nak handle anak-anak sendiri dan suami pulak mana tak penat kan.

So, kalau korang pun selalu penat, boleh la detox badan tu dulu. Lepas tu baru consume apa-apa untuk boost energy balik.

Amacam?



Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp mama:

Syazwani Tajidin
019-2508903

Your Health & Beauty Consultant  =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular