Isnin, 20 Februari 2017

Cara Buang Toksin dalam Badan


Dah makan B complex, tapi masih penat.

Dah telan Vitamin C tapi masih demam. 🤒



Rasa naik demam bila fikirkan macam-macam supplemen dah ambil, tapi tahap kesihatan masih rendah.

Siapa pernah alami macam ni? Nak tau tak sebab apa?

Mai sini mama share. Salah satu punca jadi macam situasi kat atas tu sebab badan banyak toksin. 

Jadi macam mana nak buat? Mama suggest consume set detox untuk buang toksin yang lebih tu , yang organ badan dah overwork or penat nak singkirkan toksin tu.



Kenapa Set Detox Shaklee?

- Bantu buang toksin dengan cara yang lebih sihat
- Mengurangkan craving makanan manis dan mengurangkan makan banyak
- Membantu sistem penghadaman yang lebih baik
- Menjadikan kulit lebih segar


Macam best je kan? Nak tau apa yang ada dalam set detox ni?




5 SENJATA rahsia detox


1) Vivix
- bantu bagi tenaga pada sel untuk baik pulih kesan toksin yang dah rosakkan sel badan.


2) DTX Complex
- membantu singkirkan toksin dari hati dengan efisyen


3) Herb-Lax
- Membantu melancarkan sistem pencernaan dan usus


4) Alfalfa 
- Mambantu melawan asid kesan dari lebihan toksin dalam badan 


5) Peppermint 
- membantu menhilangkan angin dan kembung perut


Jadi, nampak tak kenapa Set Detox ni TERBAIK dari ladang?

Membantu menyahkan toksin seluruh badan ok.

Amacam?



Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp mama:

Syazwani Tajidin
019-2508903

Your Health & Beauty Consultant  =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular