Khamis, 2 Februari 2017

Minuman Kesihatan Terbaik Seantero Dunia

Apa lebihnya Cik Red Cekli sebagai minuman kesihatan?


Kalau korang nak tau kajian saintifik mendapati pengambilan RESVERATROL mampu membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan kandungan gula dalam darah, anti-keradangan, bahan anti-kanser selain mampu mengawal berat badan.

So, mesti korang tertanya apa benda pulak RESVERATROL tu?

Resveratrol ni adalah antioksidan yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. And, jangan terkejut tau, sebab Resveratrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. 

Tapi tak bermakna Cik Red Cekli ni wine ok.

Jabatan Sains dan Teknologi, Universiti Ohio, AS, pada tahun 1997 ada buat kajian dan dah berjaya membuktikan kejayaan resveratrol menyekat pembahagian sel-sel kanser di peringkat selular.

Guess what?
Hanya Cik Red Cekli a.k.a VIVIX je yang ada resveratrol ni tau. Minuman kesihatan lain takde pun.

So, kenapa nak ragu-ragu lagi dengan vivix ni?



Nak tahu lebih lanjut, WhatsApp mama:
019-2508903
Syazwani Tajidin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular