Khamis, 2 Mac 2017

Vitamin Shaklee Untuk Ibu Mengandung Bijak Untuk Anak Yang Sihat

Hari ni penat sikit. Melayan imam muda yang tak sihat. Rasa penat ni macam orang mengandung pulak. Eh.. tetiba pulak cakap pasal mengandung. Alang-alang cakap pasal mengandung, mama nak share sikit la pasal vitamin yang penting buat ibu mengandung untuk memastikan anak dalam kandungan kekal sihat.


Menurut pakar, ibu hamil perlu amalkan pengambilan vitamin ni sejak merancang kehamilan lagi. Tapi, kalau dah mengandung, tak bermaksud kita ni dah terlambat. 

Set Kehamilan Lengkap Shaklee menyediakan set lengkap yang membekalkan nutrisi lengkap buat ibu mengandung seperti anda dalam memastikan anak dalam kandungan sentiasa sihat.


Apa yang ada di dalam Set Kehamilan Shaklee?


Untuk set asas bagi trimester pertama terdiri daripada:

ESP
Vitamin C
Vitalea
B Complex
Ostematrix
Omega Guard


Apa manfaat yang saya dapat dari Set Kehamilan Shaklee?



ESP Shaklee

 ESP Shaklee


 - Membekalkan protein untuk membina sel, tisum enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
- Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
- Mengurangkan risiko janin menjadi cacat
- Membantu penghasilan susu badan





Vitalea with iron (multivitamin)

Vitalea Shaklee

- Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
- Wajah tidak kelihatan pucat 


Vitamin B Complex

B-Complex Shaklee

- Membantu mengawal tekanan
- Mengelakkan pigmentasi pada kulit
- Membantu kelembapan kulit.
- Membantu pembebasan tenaga dari makanan 
- Penting untuk pembentukan darah dan hormon



Sustained Released Vitamin C 

Vitamin C Shaklee

- Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
- Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser
- Tiada pengawet dan pewarna. 



Omega Guard

Omega Guard

- Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
- Membantu mengawal stress pada ibu
- Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.


Ostematrix

Ostematrix Shaklee

- Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
- Mengelakkan kekejangan otot dan  sakit badan
- Mengelakkan sembelit
- Menstabilkan denyutan jantung bayi



Berapa lama SET KEHAMILAN ini boleh bertahan?

Set kehamilan lengkap ni boleh bertahan untuk 3-6 bulan untuk kandungan biasa. Tetapi sekiranya anda mempunyai masalah semasa mengandung, cara pengambilan vitamin ini akan berubah mengikut keperluan keadaan anda.

Apa pun, set kehamilan ini memang sangat berbaloi untuk ibu bijak macam anda.

Sepanjang mengandung ini adalah saat yang di nantikan setiap pasangan suami isteri. Jadi, sebagai ibu yang pintar lagi bijaksana haruslah menitikberatkan soal kesihatan diri dan anak di dalam kandungan. Segala khasiat yang ibu makan, akan disalurkan kepada anak di dalam kandungan.

Bertindaklah sekarang sebelum terlambat! Jangan sia-siakan saat manis mengandung ini.

Untuk keterangan lanjut dan pertanyaan, anda boleh hubungi saya:

Syazwani Tajidin
019-2508903




Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pahang : 
Syazwani Tajidin (Shaklee ID: 926187)
019-2508903 (Whatsapp /sms)
syazhealthbeauty@gmail.com (E-mail)
COD : Bandar Kuantan, Indera Mahkota



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular