Rabu, 8 Mac 2017

Vitamin Shaklee Untuk Anak Sihat dan Cergas

Permulaan yang penuh dugaan. Baru masuk bulan ke-2 dalam tahun 2017, imam muda dah diserang demam 2 kali. Kus semangat mama. Ye la bila dah anak demam, ragamnya lain macam. Tak terlayan juga dibuatnya. Anak syurga korang pun mesti sama juga kan?

Vitamin Shaklee Untuk Anak Sihat dan Cergas
Tambah lagi bila sepanjang peninggalan kita ke pejabat, anak syurga kita ditinggalkan di taska atau rumah pengasuh. Memang sangat terdedah kepada jangkitan dan penyakit dari orang lain juga. Betul tak? Mana taknya, sebab di taska atau rumah pengasuh, anak kita dah bercampur dengan semua orang. Terdedah kepada bahaya. Sebagai ibu bapa, kita cuma boleh tingkatkan penjagaan kesihatan anak kita je la. Kan?

Nak tahu tak apa yang mama amalkan untuk pastikan anak mama sentiasa sihat dan kekal cergas?

Tadaaaa....



Ini set yang mama mula berikan pada imam muda sejak dia berusia 1 tahun. Set Vitamin untuk penjagaan kesihatan anak-anak sentiasa sihat dan kekal cergas.

Dan sehingga sekarang, imam muda mama dah berusia 3 tahun. bermaksud, dah dekat 2 tahun mama bagi imam muda set ni. Alhamdulillah sejak imam muda amalkan set vitamin yang terdiri daripada meal shake dan Omega Guard ni, imam muda mama sangat jarang demam. Last year, sepanjang 2016, cuma 2 kali je dia demam. Tu pun tak lama. Cuma 1 hari je mama nak kena EL untuk monitor condition dia sepanjang hari dia demam. Esoknya, Alhamdulillah atas izin Allah, dia dah sihat seperti biasa asbab pengambilan set vitamin ni.

Mai sini mama share kebaikan yang anak syurga kita akan dapat dari bila amalkan Set Vitamin Untuk Anak Sihat ni.

Set Untuk Anak Sihat terdiri daripada Meal Shake dan Omega Guard.


1) Meal Shake

 
Minuman yang sedap, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti menjadi kegemaran kanak-kanak dan seisi keluarga
- Mengandungi 19 jenis vitamin & mineral penting
- Tinggi dengan serat untuk mengatasi masalah sembelit
- Indeks glisemik rendah dan mengurangkan risiko obesiti
- Makanan untuk otak yang bijak kerana ia mengandungi kolina, kalsium dan protein
- Membantu menambahkan selera makan dan berat badan kanak-kanak


 2) Omega Guard


- Membantu meningkatkan daya fokus semasa pembelajaran
- Meningkatkan sistem pertahanan badan kanak-kanak
- Mengurangkan serangan asma kerana omega 3 bersifat anti radang
- Merawat dan memperbaiki penyakit eczema
- Membantu meningkatkan kesihatan kardiovaskular


Dah tahu apa manfaat yang anak kita bakal dapat dengan amalkan set vitamin ni? Sekarang mai tengok apa kata mereka yang dah amalkan untuk anak syurga mereka.


Testimoni Meal Shake


Testimoni Omega Guard



Sebagai ibu bapa, menjadi tanggungjawab kita dalam memastikan tahap kesihatan anak kita berada di tahap yang maksima. Dalam kita mendoakan keselamatan dan kesejahteraan mereka, kita perlu mencari ikhtiar dan berusaha sebaik mungkin memastikan mereka sentiasa sihat. Tambahan lagi, sekarang ni terlalu banyak penyakit dan jangkitan yang mudah merebak dan dijangkiti. 

Kalau anak selalu dalam keadaan tidak sihat, tegarkah kita sebagai ibu bapa membiarkan anak kita dalam keadaan sebegitu? Mestilah tidak kan?

Jadi, Insha-Allah dengan pengambilan set vitamin untuk anak-anak ini akan memelihara kesihatan anak kita ke tahap yang lebih baik dengan izin Allah. 

Sekiranya berminat untuk mendapatkan set vitamin untuk anak sihat dari Shaklee yang semulajadi dan berkualiti tinggi, boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan seperti di bawah.

=======================================================================
Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pahang: 

Syazwani Tajidin(Shaklee ID: 926187)

019-2508903
(WhatsApp/SMS)

COD: Bandar Kuantan, Bandar Indera Mahkota
Pos: Penghantaran ke seluruh Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular